Who the f*** is Dave?

Voor de geïnteresseerden die toch eens willen weten wie nou de persoon is behorende bij deze website zal ik me maar even voorstellen.

Bij mijn geboorte hebben mijn ouders me Dave genoemd. Aangezien hun achternaam van der Locht is, heet ik dus voluit Dave van der Locht en woonachtig in het mooie Brabant.

Op zeer jonge leeftijd hield ik mezelf veel bezig met computer, van Commodore-64 tot de 1e echte PC’s. Ook elektronica heeft me altijd kunnen boeien. Al met al ben ik eigenlijk al erg lang aan het hobby-en met computers en elektronica. Net nadat ik van de middelbare school af kwam en een aantal opleidingen geprobeerd te hebben, heb ik de mogelijkheid gekregen om van mijn hobby mijn werk te maken. Destijds toch wel een droom… Inmiddels zit ik al ruim 13 jaar in het vak (automatisering) en heb nog steeds sterke hobby neigingen om te friemelen en frotten met computers en elektronica. Eindeloze mogelijkheden!

Sinds ik een relatie heb met mijn huidige vriendin, ben ik ook geïnteresseerd geraakt in de modelspoor-hobby (ahum… besmet geraakt door schoonpa). Computers en elektronica zijn hiermee heel goed en erg leuk te combineren! Vanuit dit perspectief is dan ook het idee ontstaan om mijn modeltreinbaan zoveel mogelijk met eigen hardware aan te sturen om de kosten te verlagen en functionaliteit/flexibiliteit te verhogen.

Op de dagen dat het flink waait moet ik allemaal niets hebben van bovenstaande. Dan ga ik het liefst erop uit met m’n windsurf gear! Lekker ontspannen, stiekem nogal sporten en flink over het water knallen op een plankie is ook wel mijn ding. Verstand op bijna nul en power dat board in jagen!

Enige tijd geleden zocht ik nog wat te hobby-en voor de ‘lekker weer en geen wind dagen’. Toen naar de RC winkel geweest en nog zo’n typisch mannen ding in huis gehaald. Een 1:8 RC nitro buggy die inmiddels ook voorzien is van wat snufjes.

Goed… Ik geloof dat je nu wel een aardig beeld hebt van me en de vraag “Who the f*** is Dave?” daarmee wel beantwoord is.
Zo niet dan, tja dan niet…

Dave van der Locht
dave.is@home.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *